Renovering och inredning av badrum

Äntligen dags att renovera badrummet! Oftast så är det just köket och badrummet som man vill lägga ned lite extra tid och pengar på. Varje liten detalj känns viktig för att få det så hemtrevligt, personligt och mysigt som möjligt.

Det bästa är att ta in en bra och pålitlig renoveringsfirma som sköter jobbet åt dig så att du istället kan fokusera på de roliga bitarna såsom utseende, färger, former och detaljer!

Viktigt att tänka på

Anpassa din inredning efter storleken på ditt badrum! Tänk på att lägga en stor del av din budget på de delar som ska hålla med tiden! Med det så menar vi toalettstol, handfat och dusch/badkar.

Numera så kan du köpa kvalitativ inredning till ditt badrum till låga priser online! Sätt igång och surfa och hitta inspiration!

Tänk på att det både ska passa din stil men också vara praktiskt och lättstädat.

Roliga ideer

Var inte rädd för att våga lite! Låt inredningen matcha din personlighet. Vill du till exempel ha speglar längs med alla väggar så du kan se dig själv i varje vinkel när du duschar? Kanske en riktigt avancerad toalett som sprutar vatten och har värmefläkt? Dubbla handfat för både dig och din partner? En knallrosa bide? Vattenblandare i form av en drake? Var inte rädd att tänka utanför lådan!

Färgval i ditt badrum

Om du är en klassisk och stilren person så kan det aldrig bli fel med mörkgrå klinkersgolv och vitt kakel. Sedan kan du tillföra färg genom smådetaljerna. Färglada handukar, badrumsmattor, duschdrapperi eller varför inte vackra blommor och växter!

Gillar du lite varmare toner så är sjösten aldrig fel i ett badrum! Att använda sig av pastellfärger skapar en positiv och glad känsla och kombineras med fördel med vitt kakel.

Gillar du starka färger? Det är helt rätt att köra med oranga väggar eller rött golv om just du tycker att det är fint!

kheera