Dekorera med växter

När du börjar med din inredning, oavsett rum, är det lätt att börja placera ut en stor hög med dekorationer. Det kanske är svårt för dig att endast bestämma dig för ett par dekorationer och inser sedan att det ser helt fel ut. De flesta personer räknar endast prydnadssaker, kuddar och sådant som dekorationer. Men du kan egentligen räkna det mesta som en typ av dekoration.

Växter som dekoration

Genom att placera ut ett antal växter i rummet kommer du inse att det ger inredningen en hel ny känsla. Det finns hur många olika växter som helst att välja mellan. Vill du endast ha gröna växter är det möjligt. Skulle du däremot vilja ha lite mer färger finns det fantastiska blommor att placera ut. En sak som är viktig att tänka på är att vissa blommor och växter behöver ljus medan andra föredrar skugga. Det innebär att du måste planera rätt noga var du ska placera de växter du har valt. Känner du däremot att du inte kommer kunna hålla de vid liv kan du ta en titt på konstblommor. De kräver nämligen inget, varken vatten eller ljus. Väljer du konstblommor kan du fokusera mer på att välja vackra vaser som passar resten av designen i rummet.

Lampor som dekoration

En annan del av inredningen som många glömmer bort är lamporna. Förutom att de finns till för att ge ljus till ett rum kan de komplettera ett rum. Idag finns det dessutom en rad med olika glödlampor som ger dig andra färger. Ett tips är att du hänger upp en liten ljusslinga i fönstret. Det kommer ge dig en mysig känsla både när du tittar in genom fönstret och tittar ut.

kheera