Låt posters och tavlor berätta vem du är

Visst kan den minimalistiska stilen med kala vita väggar se snyggt ut på en bild, men ärligt talat så är det väldigt opersonligt. Ett hem blir mysigare och varmare med bilder på väggen. Sätt upp posters på dina väggar som verkligen visar din personlighet. Posterns med snygga ramar gör att ditt hem både ser snyggt och mysigt ut på samma gång.

Snygga posters och ramar

Med posters kan du lätt ge dina rum mer personlighet och liv. Det är ett enkelt och billigt sätt att både visa vem du är och låta väggarna vara mer än just väggar. Om du går åt det minimalistiska hållet kan du satsa på svartvita bilder med ramar i antingen vitt eller svart. En poster som primärt är svartvit men som också har en detalj i färg kan göra mycket för att ge ditt vardagsrum mer liv. Gillar du en mer “ombonad” inredning, som de flesta av oss, så kan du satsa på olika slags posters i olika rum. Du hittar både en massa inspiration, posters och ramar på https://www.bga.se som har allt från stilistiska bilder till charmiga kattbröllop i 20-talsstil.

Ditt vardagsrum

Vardagsrummet är den plats där du verkligen kan ta ut svängarna. Tänk igenom vilken del av dig som du vill visa upp; personer som du älskar naturligtvis, men också bilder som reflekterar din livsstil. Älskar du att resa? Det finns många fina posters från när och fjärran som gör att alla förstår att du är en sann resenär. Är det trädgård och blommor som är ditt stora intresse? Sätt upp inramade posters på blommor i närbild och vackra trädgårdar med en brittisk touche. Om du gör förstoringar på familj och vänner är det snyggt att sätta upp dem på samma vägg och med likadana ramar. Men sätt inte upp dem för “perfekt”, utan låt tavlorna tillsammans också bli ett litet konstverk på väggen.

Ditt sovrum

För att sova gott ska du inte ha för mycket som stör dig, men samtidigt vill du att det ska vara lite mysigt. Köp ramar och gör förstoringar på nära och kära, men sätt inte upp för mycket på väggarna. Du kan också sätta upp en rogivande post på en sommaräng eller ett abstrakt motiv.

kheera